WELKOM.NAGELS.PEDICURE.ZONNEBANK.SPRAYTAN.CONTACT.

Kunstnagels

 

Margreet werkt met Gel of Acryl.

 

De natuurlijke nagel wordt verstevigd door er een laagje op te leggen. Een “slappe nagel” wordt hierdoor verstrekt. Ook beschadigde nagels kunnen op deze manier worden gerepareerd of worden gereconstrueerd.

 

Verlenging van de nagel wordt ook met deze systemen gedaan. Margreet adviseert je graag over de lengte en de vorm die bij jou past. En met een French Manicure krijgen de nagels een verzorgd accent.

 

 

Nagelbijtarrangement

 

Ook voor nagelbijters is een kunstnagel een fantastische oplossing van de  “verslaving” af te komen en om de nagels weer mooi te krijgen.

 

In een intensief begeleid traject worden de nagels gereconstrueerd en mooi gehouden, waardoor de behoefte om te bijten afneemt.

 

Doordat je frequent terugkomt om de nagels te laten onderhouden, blijven deze mooi en kom je van het nagelbijten af.

Desgewenst kan dit arrangement worden uitgebreid met Quantum Touch.

Kunstnagels hebben onderhoud nodig.

 

Het dagelijks onderhoud kun je zelf doen. De nagelriemen kunnen het best worden ingesmeerd met nagelriemolie. Dit houdt de nagelriemen soepel. Kleine beschadigingen, door bij stoten, kun je zelf vijlen.

 

Doordat de nagel doorgroeit, moet deze iedere 3 weken worden “bijgevuld”. De ruimte tussen de kunstnagel en de nagelriem wordt opgevuld en het model van de nagel hersteld.

Natuurlijk kan er dan ook voor een andere variant worden gekozen.